Ринок цільномолочної продукції 2015

image

Як відомо, виробництво цільномолочної продукції є основою молочної промисловості як в Україні, так і у світі. Важко уявити продуктовий кошик навіть самого бідного споживача без молока, кефіру або сметани.  Попит на ці продукти існує завжди. Тому випуск свіжих молокопродуктів в Україні вже багато років вважається одним із самих прибуткових в молочному бізнесі. Крім того, привабливою є незалежність від зовнішніх ринків, адже у цій категорії продуктів як імпорт, так і експорт несуттєві.

Економічна та геополітична кризи, звичайно, вплинули і на виробників цільномолочки. Випуск цієї продукції за два роки суттєво скоротився із-за ростаючих цін та зниження купівельної спроможності покупців. Але нинішні проблеми тимчасові, всі кризи коли-небудь закінчуються. Виробництво свіжих молочних продуктів в Україні знову почне зростати, причому є підстави вважати, що це зростання буде швидким і суттєвим.
Правда, щоб скористатися цими райдужними перспективами, українські виробники цільномолочки повинні пережити кризу і працювати дуже ефективно вже сьогодні.

Аналітичний звіт, який пропонує Інфагро, допоможе у прийнятті правильних рішень. Він містить вичерпну інформацію   та детальний аналіз ринку у наступних розділах:

 

  • Виробництво
  • Споживання. Особливості продажів. Ціни
  • Зовнішня торгівля
  • Висновки та рекомендації

Звіт містить:

146 малюнків (діаграм, графіків, карт) і 26 таблиць з детальним аналізом наведеної у них інформації, а також прогноз розвитку ринку цільномолочної продукції

Всього сторінок: 143

Вартість: договірна

Звертатися:

тел: +380 44 258 2502

Email: info@infagro.com.ua

Останні новини: