Вінницький молочний завод Рошен отримав право експорту до Китаю

roshen1

Вінницький молочний завод «Рошен» отримав право експорту до Китаю.

Спектр молочної продукції, яку підприємство тепер може туди поставляти, досить широкий – молоко сухе, молоко сухе знежирене, вершки сухі, молоко сухе карамелізоване, масло солодковершкове, пастеризовані вершки, молоко згущене з додаванням цукру, молочний жир та його фракції.

«Якісна продукція – це лише 50% успішного експорту, решта 50% – виконання взятих на себе зобов’язань, дотримання графіків та обсягів поставок», – коментує Дмитро Рощупкін, генеральний директор Вінницького молочного заводу «Рошен».

Нагадаємо, в 2016 році ПАТ «Вінницький молочний завод «Рошен» почав поставки до ЄС.

ВМЗ «Рошен» є основним постачальником сировини для фабрик ROSHEN. На сьогоднішній день продукція заводу експортується до 43 країн світу, а саме країн ЕС, Азії, Північної та Південної Америки, Африки. У 2016 році обсяг виробництва становив 34,8 тис. т, з яких на експортні ринки було поставлено 10,7 тис. т.

ПАТ «Вінницький молочний завод «Рошен» розпочав свою виробничу діяльність у червні 2014 року. При проектуванні та будівництві підприємства були враховані всі вимоги міжнародних стандартів у сфері якості та безпечності харчових продуктів. Завод комплексно обладнано найсучаснішим обладнанням від провідного світового виробника компанії «Тetra Pak» та контролюється програмою керування виробництвом «Tetra Plant MAster» протягом усього виробничого процесу. Усі інженерні ділянки обладнані передовими світовими агрегатами та технологіями постачання енергоресурсів.

Потужність виробничих ліній дозволяє виробляти за добу до 50 т сухих молочних продуктів, до 20 т масла, до 10 т молочного жиру та до 80 т згущеного молока.

Якість виготовленої продукції ретельно контролюється на усіх етапах виробничого процесу, починаючи з прийому молочної сировини і до тестового контролю готового продукту. Комп’ютеризована система лабораторного контролю відповідає усім критеріям міжнародних стандартів. На підприємстві впроваджена система управління якістю та безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог міжнародних стандартів ISO 9001 і ISO 22000. Відповідність систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів підтверджено сертифікатами міжнародної аудиторської компанії «Bureu Veritas». Навесні 2016 року завод успішно пройшов аудит та отримав сертифікат харчової безпеки FSSC-22000. У сертифікованій лабораторії підприємства здійснюється постійний контроль на відповідність продукції ДСТУ та міжнародним стандартам. Виготовлена продукція регулярно проходить сертифікацію на відповідність вимогам стандартів «Коsher» і «Halal».

roshen.com

 

Останні новини: