З усіх молочних фермерів США тільки фермери Айдахо у 2015 році змогли заробити

У той час як ціни на молоко, як очікується, протягом наступних декількох місяців тільки почнуть зростання, вартість його виробництва у США й досі залишається високою.

Щороку Міністерство сільського господарства США оприлюднює дані обстеження обсягів виробництва молока і середньої річної ціни молока по “молочних” штатах країни. Нижче наводиться порівняння вартості виробництва (синій колір) і ціни на молоко (червоний колір) у декількох штатах США у 2015 році.

states-graph

Джерело: дані USDA

Фермери Айдахо стали єдиними з включених в обстеження, хто реально заробив гроші в минулому році. У той час як у них насправді один з найнижчих показників ціни на молоко в США, навіть у такій рік як 2015, вартість виробництва у їх господарствах дозволила отримати прибуток.

Найвищою була вартість виробництва в Кентуккі, $42 за центнер. Фермерам у цьому штаті платили досить пристойну ціну за їх молоко у 2015 році, але висока вартість виробництва не дала можливості заробити.

Показник вартості виробництва перевищив $30/центер в 11 штатах, включених в дані обстеження. Найбільше платили фермерам у штаті Джорджія, більш ніж в $23/центнер.

milkbusiness.com

Останні новини: