Директор Департаменту тваринництва Мінсільгоспу РФ Лабінов залишив свій пост

image

Директор департаменту тваринництва і племінної справи Мінсільгоспу РФ Володимир Лабінов покинув свій пост, повідомили в прес-службі Мінсільгоспу. «Наказ про відставку Лабінова підписаний», – сказав співрозмовник агентства, додавши, що Лабінов залишив свою посаду за власним бажанням.

На посаду директора департаменту тваринництва і племінної справи Мінсільгоспу РФ Лабінов був призначений у вересні 2012 року. Раніше, у 1997-2000 він вже працював у Мінсільгоспі на посаді заступника керівника даного департаменту. Після того, як він залишив посаду в Мінсільгоспі перший раз у 2000-2012, він став виконавчим директором галузевої організації – НКО «Російський союз підприємств молочної галузі» (Молочний союз). Брав активну участь в розробці технічного регламенту Митного союзу на молочну продукцію.

Відставка Лабінова – не перша за останній місяць зміна в структурі керівництва Мінсільгоспу. У квітні 2016 року на посаду директора департаменту розвитку сільських територій міністерства був призначений колишній віце-губернатор Краснодарського краю Володимир Свєженєц. Він став третьою людиною з кубанської команди глави Мінсільгоспу РФ Олександра Ткачова, який прийшов на роботу в міністерство.
Влітку 2015 оку на посаду першого заступника міністра був призначений Євген Громико, який раніше був заступником Ткачова в його бутність губернатором Кубані. У лютому 2016 року ще одним заступником міністра став колишній перший віце-губернатор Краснодарського краю Джамбулат Хатуов. У квітні 2016 року його було призначено першим заступником міністра сільського господарства замість Громико, який залишається заступником Ткачова.

tass.ru

 

Останні новини: