Виробники продуктів зробили заяву: продовжують працювати млини, пекарні, молоко та м’ясопереробні підприємства

Об’єднання та підприємства харчової промисловості та аграрної галузі України виступили з відкритим зверненням до українців, в якому запевнили, що проблем з харчовими продуктами немає і не буде.

Відповідне звернення розповсюдило Міністерство аграрної політики та продовольства України.

“Вже тиждень наша країна мужньо обороняється, країна б’ється за кожен метр нашої території, за кожне місто і кожне село і ми перемагаємо! І ми, виробники харчових продуктів України б’ємося разом з нашими воїнами, нашими захисниками, інколи на межі можливостей, але забезпечуючи наших людей продовольством”, – йдеться в зверненні.

Зазначається, що харчова промисловість зіштовхнулася з нестачею сировини, збоями в постачанні ресурсів, дефіцитом енергоносіїв, нестачею робочих рук, ракетними та бомбовими ударами, обстрілами, порушеннями логістики.

“Проте наші співробітники щодня виходять на роботу, наші водії під обстрілами розвозять необхідні харчові продукти. Ми разом з усім українським народом усвідомлюємо свою відповідальність”, – йдеться в зверненні.

“Працюють млини, працюють пекарні, працюють молоко та м’ясопереробні підприємства та багато інших харчових виробництв”, – наголошують виробники.

У зверненні також зазначається, що роботу із забезпечення продовольством регіонів очолюють представники обласних військових адміністрацій.

“Зараз як ніколи важливим є продовження роботи та координація діяльності в областях. Закликаємо всіх виробників тримати зв’язок із координаторами, з відповідальними заступниками Голів обласних військових адміністрацій”, – йдеться в зверненні.

“Ми зробимо все можливе та неможливе, щоб хліб і до хліба були щодня у кожного з вас! Ми не зупинимося. Ми вистоїмо та переможемо. Русскій воєнний корабль, ти знаєш дорогу“, – наголошується у відкритому зверненні об’єднань та підприємств аграрної галузі та харчової промисловості.

agroreview.com

Останні новини: