Про додаткові заходи безпеки ГК Молочний Альянс

Дбаючи про здоров’я кожного та з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену короновірусом COVID-19, ГК «Молочний альянс» посилила заходи безпеки на своїх підприємствах.

В рамках цих заходів, окрім іншого, ГК Молочний Альянс відміняє заплановані на березень, квітень та травень екскурсії для споживачів.

Як тільки ситуація покращиться, підприємства знову відчинять двері для споживачів. Про поновлення графіку екскурсій буде повідомлено додатково.

Олександр Деркач, співвласник холдингу, пише у fb: «Мені задають питання щодо безпечності молочних продуктів марки Яготинське, та інших торгових марок, які ми випускаємо. Президент холдингу Молочний Альянс Сергій Вовченко і головний технолог Наталія Васильєва підготували для вас цю інформацію.

З 2013 року  на всіх підприємствах успішно працює система HACСP, яка гарантує виробництво безпечної продукції на усіх етапах її виготовлення. Всі наші молочні продукти виготовляються з молока, яке проходить пастеризацію при 95 градусах, або ультрапастеризацію при 137 градусах( Яготинське для дітей, вершки). Додаткові інгридієнти, такі як фруктові добавки, теж проходять високотемпературну обробку. Вся продукція виготовляється в закритому потоці без доступу людини. Молоко надходить в систему і виходить з неї у вигляді упакованої готової продукції.  Після кожного циклу випуску продукції всі труби, ємності і обладнання миється і дезинфікується автоматично за командою з компьютера. При фасуванні продукції кожна упаковка проходить обробку перекисом водню та ультрафіолетом. Усі інгредієнти потрапляють на виробництво в герметичній упаковці, яка проходить дезінфекцію перед відкриванням. Контроль сировини, виробництва та дотримання санітарних норм проводиться лабораторіями підприємств та установами Держпродспоживслужби.          

Всі працівники, які задіяні у виробництві продукту, проходять через санітарну зону, де вони приймають душ, одягають чистий санітарний одяг та взуття. На вході в цех додатково обробляють руки і взуття. На робочому місці кожен працівник працює в одноразових гумових рукавичках, які періодично згідно регламенту змінюються. Всі працівники проходять обов’язковий медичний огляд згідно чинного законодавства та мають санітарну книжку. Перед початком роботи кожен працівник перевіряється відповідальною особою на наявність гнійничкових ран на тілі та відсутність інфекційних захворювань. Всюди діє електронна пропускна система, яка передбачає вхід в цех тільки для його працівників. Після закінчення роботи кожен працівник знімає санітарний одяг, який підлягає пранню. Усі виробничі цехи обладнанні спеціальними рукомийниками з мийними та дезінфікуючими засобами. Це стандартний режим.

Що зроблено додатково на час епідемії COVID – 19:

– заборонено відвідування підприємства особами, які не є працівниками даного підприємства

– заборонено будь-які екскурсії на підприємствах

– усім працівникам заборонено будь-які відрядження

– з 26 лютого при вході кожному працівнику перевіряють температуру безконтактним електронним термометром

– усі працівники забезпечені медичними масками, які змінюються кожні 2-3 години та масками-респіраторами класу FFP-2

– доставка працівників до підприємств здійснюється власним транспортом, в якому проводиться дезінфекція згідно встановленого графіка

-закуплені в достатній кількості експрес-тести для виявлення хворих

Ми дбаємо про ваше здоров‘я!»

milkalliance.com.ua

Останні новини: