Молочний кооператив Arla виходить на ринок продукції на рослинній основі

Молочний кооператив Arla виходить на ринок продукції на рослинній основі. Компанія заявляє, що це відповідає потребам споживачів.

Спочатку Arla представить три вівсяних напої під новим брендом JÖRD для 100% рослинних продуктів: JÖRD Oat, JÖRD Barley і JÖRD Hemp.

Ханне Сондергаард, виконавчий віце-президент Arla з глобального маркетингу та інновацій, сказала: «Все більше і більше європейських споживачів звертають увагу на продукти на рослинній основі. І ми знаємо, що споживачі люблять як молочні, так і рослинні напої.»

«Завдяки нашому унікальному досвіду та інноваційним можливостям, ми можемо вийти на цей ринок, супутній молочному. Ми прагнемо розвивати категорію з натуральним асортиментом, який вписується в повсякденне життя європейських споживачів, і ми розглядаємо це як захоплюючу можливість для бізнесу».

Компанія заявила, що має намір стати важливим гравцем в цій категорії в найближчі роки, і планує розширити бренд JÖRD за рахунок ряду продуктів на рослинній основі.

Вівсяні напої, які містять тільки органічні інгредієнти, вироблені в країнах Північної Європи, будуть вироблятися на підприємстві Arla в Есб’єрзі, Данія.

Спочатку напої на рослинній основі будуть випускатися в Данії, Великобританії та Швеції.

ІНФАГРО по матеріалу dairyreporter.com

Останні новини: