“Без відповіді такі речі не залишаться”, – Лукашенко про претензії Росії до білоруського молока

Агентство БЕЛТА повідомляє, що 1 березня Президент Білорусі Олександр Лукашенко обговорив під час робочої зустрічі з заступником прем’єр-міністра Михайлом Русим проблемні питання поставок білоруського молока до Росії.

Глава держави констатував, що між Білоруссю і Росією знову почалися суперечки про постачання молока. У цьому питанні було доручено розібратися Михайлу Русому.

“Але хочу сказати, що без відповіді такі речі не залишаться. Ми просто терпіти це не будемо. Тому що мене спецслужби інформують, що завезли з Нової Зеландії або звідкись сухе молоко (це їхня справа), з’явилися надлишки, і вони починають нас притримувати, поки реалізують те молоко за високими цінами. Тому їм не подобається дешеве молоко “, – зазначив Олександр Лукашенко. “Ми їм віддамо своє молоко за тією ціною, яку ми вважаємо необхідною, а вони нехай росіянам збільшують ціну, якщо там вже російські люди, москвичі або пітерці, об’їлися новозеландським молоком. Тому мене цікавить, як вирішується це питання”, – сказав Президент.

Під час зустрічі глава держави також поцікавився у Михайла Русого, які проблеми є на даний момент в сільському господарстві, як позначаються погодні умови. “Зима перевіряє нас на міцність. Слава богу, що в Білорусь нарешті прийшла справжня зима, як у нас було в дитинстві. У зв’язку з цим: як йдуть справи в сільському господарстві? Як витримують наші тваринницькі комплекси, які ми побудували за новітніми технологіям? Що насторожує? ” – запитав Олександр Лукашенко.

Також  Президент приділив увагу ситуації в сфері лісового господарства.

BELTA

Останні новини: