«Молочний альянс» вперше здійснив поставку ультрапастеризованого молока до Королівства Бахрейн

milkalliance-logo_300px

Група компаній «Молочний альянс» вперше здійснила поставку фасованого ультрапастеризованого молока в Королівство Бахрейн, одну з найбагатших арабських країн.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Продукція була проведена за приватним замовленням під ТМ «Olbia» на сертифікованому Європейською комісією заводі — Філії ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей». Обсяг поставки — 16 тонн.

«Це перша партія ультрапастеризованого молока нашого виробництва, яка була відправлена нами в країни арабського світу. Арабські країни мають дуже жорсткі вимоги до якості молочної продукції, і таке замовлення говорить про високу якість нашого виробництва і про те, що нам довіряють. Але, дана співпраця з країнами арабського світу для нас не перше. Так, ми вже кілька років експортуємо вершкове масло в ОАЕ і плануємо працювати в цьому напрямку і далі», — сказав глава Наглядової ради ГК «Молочний альянс» Сергій Вовченко.

Нагадаємо, що у серпні 2016 року «Молочний альянс» здійснив першу в історії сучасної України промислову поставку до ЄС, у межах, встановлених для нашої країни річних квот на експорт молока та молочної продукції. Продукція — сухе знежирене молоко — була вироблена на ПАТ «Золотоніський маслоробний комбінат», який також має сертифікацію Єврокомісії. Партія в обсязі 20 тонн була експортована до Польщі.

Молочний альянс

 

Останні новини: