Tetra Pak купує Obram


Tetra Pak завершила придбання польської компанії Obram, постачальника технологічних рішень та обладнання для виробництва сиру.  Obram працює в Польщі, Росії, Білорусі та багатьох частинах Східної Європи.

“Приєднання Obram до Tetra Pak Group зміцнить наше портфоліо та розширить наші можливості в секторі виробництва сиру, що швидко розширюється. Це дозволить нам бути ще більш універсальними для потреб наших клієнтів.  Він надзвичайно добре доповнює наш існуючий бізнес», – говорить Тім Хай, виконавчий віце-президент Tetra Pak Processing Systems.

«Це придбання розширить наші можливості, особливо в таких місцях, як Центральна Америка, Південна Америка та Індія, де споживчий попит на свіжий сир зростає величезними темпами», — продовжує Хай.  «Автоматизовані рішення Obram забезпечують більш якісну та ефективнішу альтернативу ручним або напівавтоматизованим установкам, які все ще широко використовуються».

Збігнєв Рачинський, президент і генеральний директор Obram, каже: «З точки зору Obram, цей крок має великий потенціал: він допоможе нам розвивати наш бізнес через глобальні канали продажів Tetra Pak, водночас дозволяючи надавати ширший спектр продуктів і послуг  нашим існуючим клієнтам – від фільтрації та обробки сироватки до технічної підтримки та постачання запчастин».

Зараз у Obram зайнято близько 280 людей, більшість з яких працює на одному з двох виробничих майданчиків компанії в Ольштині, Польща.

daiyindustries.com

Останні новини: