Як заощаджують на електроенергії ірландські фермери

На ірландському ринку 14 постачальників електроенергії і всі вони конкурують за можливість стати постачальником та збільшити кількість клієнтів.

Щоб залучити нових клієнтів, вони пропонують великі знижки,  до 40% і більше.

Однак ці знижки зазвичай дійсні лише 12 місяців, і на цьому етапі постачальники переводять обліковий запис клієнта на набагато вищі стандартні ставки, якщо він не перейде до іншого постачальника.

Але, навіть якщо ціни зростають, фермери можуть заощадити до 40% або більше вартості витрат на електроенергію, змінивши постачальника, який пропонує кращий тариф на наступний рік.

Причому, фермеру не потрібно щороку шукати вигіднішу пропозицію, оскільки вибір можна доручити компанії WeSwitchU (МиВасПереключимо), яка продовжуватиме стежити за ринком і щорічно добиватися економії та автоматично виконувати перемикання на постачальника з найбільш вигідною пропозицією.

До закінчення терміну дії поточного контракту компанія надає фермеру розбивку найкращих пропозицій для фактичного використання ним електроенергії та щороку автоматично перемикає його на найкращий тариф. Компанія також порівнює витрати на електроенергію різних ферм та шукає способи знизити загальне споживання. Плата за послуги цієї компанії становить невеликий відсоток від економії, яку фермер отримує, скориставшись послугою. Для прикладу: переключення на постачальника з вигіднішим тарифом для фермера, що утримує 200 корів, дає економію €9720/рік ( більш ніж 297 тис. грн).

Про цей спосіб економії, а також про інші можливі способи економії для фермерів повідомляє портал agriland.ie.

ІНФАГРО

Останні новини: