62% українців на референдумі виступили б проти ринку землі, – опитування КМІС


Якби референдум про продаж землі сільськогосподарського призначення проходив в найближчу неділю, 15% українців проголосували б “за” ринок землі. Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на дані опитування КМІС, проведеного 21-25 лютого.

“Якби референдум про продаж землі сільськогосподарського призначення проходив в найближчу неділю, 15% українців проголосували б” за “ринок землі, 62% -” проти “, ще 18% не брали б участі в голосуванні”, – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що протягом періоду листопад 2019 – лютий 2020 року частка прихильників продажу землі знижувалася: 22% в листопаді, 19% – в грудні, 15% – в лютому.

Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів опитування з 21 по 25 лютого методом CATI (телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера, computer-assisted telephone interviews) по всій Україні, за винятком окупованих Росією територій.

Вибірка репрезентативна для дорослого населення (віком 18 років і старше) України. В ході опитування проведено 1500 інтерв’ю, похибка вибірки з вірогідністю 0,95 не перевищує 3%.

censor.net

Останні новини: