33-й конкурс World Cheese Awards пройде в Ов’єдо, Іспанія, з 5 по 7 листопада 2020 року в рамках Фестивалю натуральних сирів Астурія Параїсо, який проходить з 4 по 7 листопада і включає різні заходи, що демонструють регіональні сири.
У 2016 році конкурс проводився в Сан-Себастьяні, Іспанія. У 2017 році його проводили в Лондоні, а в 2018 році в Бергені, Норвегія.
Конкурс 2019 року проходив в Бергамо, Італія, одночасно з міським фестивалем сирів FORME. Сир зі штату Орегон, США, отримав головний приз.
Джон Фарранд, керуючий директор Гільдії вишуканих страв, сказав: «Мені дуже приємно оголосити Ов’єдо містом-організатором WCA 2020».
«Ми отримали пропозиції прийняти конкурс від багатьох міст по всьому світу, але можливість провести World Cheese Awards в Астурії була надто приваблива, щоб її втратити. Не в останню чергу вибір на користь Ов’єдо був зроблений через щиру прихильність регіону до своєї культури харчування».
ІНФАГРО за матеріалами dairyreporter.com