Об’єднане МЕРТ і Мінагрополітики очолив Тимофій Милованов

Міністром розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України призначений Тимофій Милованов.

Разом з ним Верховна Рада України пакетно проголосувала за весь новий склад Кабінету міністрів, поданий прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком. Про це стало відомо з першого пленарного засідання нового парламенту, яке відбулось 29 серпня.

За це рішення під час першого засідання Верховної Ради IX скликання проголосував 281 народний депутат. Напередодні за кандидатуру Олексія Гончарука на посаду прем’єр-міністра України проголосували 290 депутатів.

Міністерство аграрної політики та продовольства України ліквідують та передадуть Міністерству економічного розвитку та торгівлі України.

До призначення Міністром розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов обіймав посаду заступника голови Ради Національного Банку України.

У 2014 р. український Forbes включив Тимофія Милованова в рейтинг Top Economic Thinkers.

У 2015 році став членом Міжнародної академічної ради KSE та заступником редактора академічного журналу Review of Economic Design. З 2016 року – член ради Національного банку України та заступник голови ради НБУ. Крім того, він є співзасновником аналітичної платформи VoxUkraine.

agronews.ua

Останні новини: