«Бабушкина крынка” постачатиме молочну продукцію на ринок китайської провінції Цзянсу


Перший контейнер питного стерилізованого молока виробництва ВАТ «Бабушкина крынка» буде відвантажено в лютому 2019 р. в Нанкін, адміністративний центр провінції Цзянсу, Китай.

За інформацією прес-служби посольства Білорусі в Китаї, домовленості про це досягнуто 29 січня в ході зустрічі в Шанхаї представників ВАТ «Бабушкина крынка» і компаній «Jiangsu Cereals, Oils & Foodstuffs» і «Suguo Supermarket». Реалізація молочних продуктів буде здійснюватися через торговельні мережі компанії «Suguo Supermarket».

Як повідомляло раніше агентство ПраймПресс, в кінці вересня 2018 р. ВАТ «Бабушкина крынка» – керуюча компанія холдингу “Могильовська молочна компанія “Бабушкина крынка” – підписала два меморандуми – з компанією з експорту та імпорту зернових культур, масел і продуктів харчування та компанією Suguo Supermarket ( «Суго Супермаркет») – про організацію поставок в провінцію Цзянсу молочної продукції з Могилевської області.

«Могильовський молочний комбінат» працює з 1979 року, в 1995 його перетворено у відкрите акціонерне товариство, з 2012 перереєстрований в холдинг «Могильовська молочна компанія “Бабушкина крынка”. У структуру холдингу входять головне підприємство в Могильові, вісім молокопереробних заводів Могильовської області і сільгосппідприємство в Хотимському районі. Потужності підприємства дозволяють переробляти до 2,75 тис т молока на добу. Всього компанія виробляє близько 380 найменувань продукції, які реалізуються під брендами «Бабушкина крынка», «Веселые внучата» і «Калi ласка».

primepress.by

Останні новини: