Arla підтримає розвиток молочного сектору Бангладеш

Попит на молоко в Бангладеш зростає, однак місцеве виробництво задовольняє його лише на 40%. Для вирішення цієї проблеми і підтримки сталого розвитку молочного сектору країни данський молочний кооператив Arla Foods і провідний молочний кооператив Бангладеш MilkVita домовилися об’єднати зусилля.

Угоду між двома молочними кооперативами було підписано на саміті P4G в Копенгагені. В ході недавнього візиту в Бангладеш генеральний директор Arla Педер Туборг підтвердив плани концерну з розвитку місцевої молочної промисловості і співпраці з MilkVita.

Головною метою угоди, крім обміну інформацією між кооперативами і профільними органами влади, є застосування на практиці досвіду датської компанії в молочному секторі з метою підвищення стандартів якості місцевої молочної продукції до європейського рівня.

Робота з Arla допоможе MilkVita модернізувати виробничі процеси і збільшити надої. Вигода для данської компанії полягає в тому, що вона отримає краще розуміння, які процеси відбуваються в молочному секторі Бангладеш. Це дозволить їй розробляти нові цільові продукти, які будуть актуальні для місцевого ринку, який має, на думку Arla, великий потенціал.

«Будучи молочним кооперативом з більш ніж віковим досвідом роботи, ми з нетерпінням чекаємо можливості поділитися своїми знаннями в області молочного скотарства, безпечності харчової продукції і технологій з MilkVita, – заявив виконавчий директор Arla Foods Тім Йоргенсен. – Підписана нами угода сприятиме розвитку молочного сектору Бангладеш, зміцнюючи його і підвищуючи рівень життя фермерів».

milknews.ru

Останні новини: