KHS продовжує розширювати пропозицію пакувальних технологій для молочної промисловості

Німецька компанія KHS, що спеціалізується в рішеннях з розливу та пакування харчової продукції, почала випуск обладнання для нових, легких РЕТ-контейнерів з широким горлом, придатних для пакування різних молочних продуктів.

На нову розробку компанію надихнула тенденція до збільшення використання ПЕТ- пакування у харчовій промисловості.

У 2017 році 58% всіх продуктів харчування та напоїв пакувалося у пластик. Це на 5% більше, ніж у 2013 році. А 96% усіх нових продуктів, що випускали в 2017 році, були упаковані в ПЕТ-пляшки.

Френк Хезендонк, керівник відділу продажів та технологій компанії KHS, зазначає: “Одним з плюсів такої упаковки є те, що для пакування чутливих продуктів можна також використовувати прозору пластикову упаковку, де використовується KHS ‘FreshSafe’ метод покриття. Ця технологія вже багато разів випробувана компанією в галузі напоїв, у ній використовується покриття внутрішньої частини ПЕТ-пляшки тонким шаром чистого оксиду кремнію. “Цей бар’єр робить можливим термін зберігання, тривалість якого порівнювана з тривалістю зберігання в скляній упаковці”, – заявляє Хезендонк.

“Для виготовлення нових широкогорлих ПЕТ-контейнерів KHS розробила свою видувну машину  InnoPET Blomax для забезпечення високої швидкості, варіативності та гнучкості при заповненні ПЕТ-контейнера продуктом. “Наші останні вдосконалення дозволяють обробляти контейнерні заготовки з діаметром горла до 70 мм”, – говорить Хезендонк. Машина являє собою модульну конструкцію з виходом до 2500 ПЕТ-пляшок/банок на годину. Технологія дозволяє налаштування форми банки такого дизайну, який робить впізнаваним бренд конкретного підприємства.

foodingredientsfirst.com

Останні новини: