Компанію PepsiCo визнано одним із найкращих роботодавців в Україні 2018

PepsiСo Україна – представлена ​​компаніями «Сандора» і «Вімм-Білль-Данн Україна» – повідомляє про отримання офіційної сертифікації Top Employers Institute в підтвердження статусу зразкового роботодавця.
Щорічне міжнародне дослідження Top Employers Institute визначає провідних роботодавців в усьому світі, які забезпечують відмінні умови для працівників, підтримують і розвивають таланти на всіх рівнях організації і безперервно удосконалюються в сфері управління персоналом. Незалежне дослідження методологічно зорієнтоване на відповідність ключових роботодавців міжнародним стандартам.

За підсумками дослідження цього року компанія PepsiСo Україна увійшла в число кращих роботодавців, які відповідають критеріям оцінювання Інституту, і отримала міжнародний сертифікат на підтвердження статусу TОР-Еmployer 2018.

Експерти Top Employers Institute оцінювали компанію за такими критеріями як стратегія розвитку талантів, кадрове планування, адаптація нових співробітників, можливості навчання, професійного та особистісного розвитку, управління ефективністю, розвиток лідерських якостей персоналу, кар’єрний ріст і управління кадровим резервом, компенсації і пільги, корпоративна культура .

Директор з персоналу компанії PepsiСo Україна Оксана Пальгуева з приводу події зазначає: «Наша компанія отримала міжнародне визнання авторитетного інституту як ТОП-роботодавець, тому що завжди приділяла виняткову увагу створенню комфортних і безпечних умов роботи, мотивації і кар’єрному розвитку співробітників. Для нас надзвичайно важливо, що кадрова політика компанії відповідає найвищим міжнародним стандартам. Сертифікат ТОП-роботодавець 2018 – професійне підтвердження того, що ми розвиваємося в правильному напрямку ».

Девід Плінке, генеральний директор Інституту Top Employers, підкреслив: «З нашого дослідження ми побачили, як організації, які були сертифіковані як одні з кращих роботодавців України 2018 року, на перше місце поставили розвиток своїх людей і постійно працюють над удосконаленням практики роботи з персоналом та їх розвитком. PepsiСo Україна входить в цю обрану групу роботодавців. Тепер, отримавши сертифікат кращих роботодавців України 2018 року, вони можуть по праву вважати себе на вершині, в ексклюзивній групі кращих роботодавців в світі ».

Про PepsiСo в Україні

PepsiСo – один з лідерів українського ринку продуктів харчування і напоїв, представлена ​​компаніями «Сандора» і «Вімм-Білль-Данн Україна». Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена ​​брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». У портфель компанії входять також газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea, мінеральні води «Єсентуки» і «Аква Мінералі». На ринку снеків компанія представлена ​​брендами Lay’s і «ХрусТeam». PepsiСo в Україні також займає міцні позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов’яночка», «Машенька», «Смачненько», «Ромол» і дитячого харчування з брендом «Агуша».

Останні новини: