Fonterra будує два заводи з виробництва крем-сиру

dairy-usa

Fonterra витратить 150 мільйонів новозеландських долларів (USD112 млн) на будівництво двох заводів, що будуть виробляти крем-сир для ринку Азії.

Грант Уотсон, директор Fonterra по світовому ринку продовольства, говорить, що в Азії все більше схильні вживати молочні продукти та продукти на основі молока. Він говорить, що споживачі в країнах Азії включають до свого раціону все більше як молочних напоїв, так і молочних продуктів які є складовою в приготуванні страв.

“Що дійсно виглядає перспективним – це тренд зростання споживання сиру, масла та ультрапастеризованого молока протягом останніх років. Причому це стосується не тільки зростання продажів, а й того, у якому вигляді споживають молочні продукти”, – сказав Уотсон.

Fonterra вважає крем-сир перспективним продуктом на ринку Азії. Його виробництво за новою технологією буде налагоджено у Дарфілді. Після завершення будівництва і пуску на повну потужність, це буде найбільше виробництво крем-сиру у Новій Зеландії. Перший етап будівництва буде завершено у серпні 2018 року (щорічна виробнича потужність 24 тис. тонн). Другу чергу, з такою ж виробничою потужністю, планується запустити у 2019-2020 році за умови сприятливого ринкового попиту.

ІНФАГРО за матеріалами dairyreporter

Останні новини: