На продаж виставлено права вимоги за кредитами ПАТ “Банк Форум”. Аукціон 26 червня

acquisition240

26 червня у системі «ProZorro.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами ПАТ «Банк Форум», у забезпечення за якими передано квартири у новобудові у Житомирі та цілісний майновий комплекс з виробництва молочної продукції.

Активи виставляються на продаж із початковою ціною реалізації 13,35 млн грн.
На продаж одним лотом виставляються права вимоги за двома кредитами юридичної особи. Компанія-позичальник зареєстрована у Житомирі та веде господарську діяльність, зокрема, у сфері «організація будівництва будівель».

На початок квітня 2017 року загальна заборгованість за кредитами склала 24 555 582 грн. При цьому у забезпечення за договорами передано цілісний майновий комплекс, що розташовується у с. Галіївка Чуднівського району Житомирської області (загальною площею 6 685,9 м2), разом із основними засобами – холодильниками, вентиляторами, морозильними камерами, побутовою технікою тощо.
Переданий у заставу банку майновий комплекс із виготовлення молочної продукції є одним з найпотужніших виробництв на ринку агропромислового комплексу України. Інноваційні технології та сучасне обладнання дозволяють досягти високої якості продукції, що відповідає європейським стандартам. Вироблена молочна продукція представлена не лише на внутрішньому ринку, а й за межами України.
Ілюстрована презентація лоту із фотофіксацією об’єктів застави – тут.
Крім того, у заставі банку – товари в обігу (масло солодковершкове, сухе знежирене молоко), а також – чотири квартири у одній із новобудов Житомира.

Детальна інформація про лот, публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

Початкова ціна реалізації – 13 348 144,53 грн.

Аукціон відбудеться 26 червня у системі «ProZorro.Продажі». Організатор торгів – ТОВАРНА БІРЖА «УКРАЇНСЬКА АГРОПРОМИСЛОВА». Заявки на участь у торгах приймаються до 25 червня.

Варто наголосити, що у публічному паспорті торгів визначено дату та умови проведення наступного аукціону (у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися).

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду.

fg.gov.ua

Останні новини: