Fonterra з січня 2017 починає поставки маскарпоне в Японію

image

Fonterra задіяла потужності заводу Те Рапа для налагодження випуску крем-сиру маскарпоне за спеціальним рецептом, та починає його поставки в Японію з початку наступного року.

Молочний ринок Японії зростає. Особливо активно розвивається сегмент морозива. Тепер Fonterra буде експортувати у цю країну також свій новий продукт.

Для випуску маскарпоне Fonterra cкористалася лінією з виробництва вершків, яка не використовувалася і була законсервована на заводі Те Рапа. Проект вартістю 3,5 мільйони доларів (USD) передбачав невеликі зміни для переорієнтації лінії на новий продукт, він був швидко і легко здійснений.

Менеджер проекту, Шейн ван дер Хурек, сказав: “Раніше багато молока перероблялося в біржові товари, наприклад в зневоднений молочний жир, а тепер, за рахунок зовсім невеликих інвестицій, ми переробляємо молоко у продукт з доданою вартістю”.

ІНФАГРО за матеріалами dairyreporter

 

 

 

Останні новини: