Murray Goulburn переглядає умови свого непопулярного пакету допомоги постачальникам молока

murray-goulburn-260Австралійська Murray Goulburn переглядає умови свого пакету допомоги постачальникам, який містить багато протиріч. Пакет допомоги (MSSP – Milk Supply Support Package) було розроблено Радою директорів компанії з метою полегшити наслідки кризи для своїх постачальників молока.

Філіп Трейсі, голова Ради директорів, сказав: “Після введення в дію пакету допомоги, стало абсолютно ясно, що наші постачальники не бачать у ньому того, що б дійсно допомогло їм та підтримало їх лояльність”.

Він також відмітив, що недоліки, які має цей пакет, не були навмисними, Рада намагалася зробити все можливе, щоб зробити допомогу дієвою. Зараз Murray Goulbourn переглядає умови цього документу.

MSSP  – пакет, який спрямований, в основному, на полегшення виплати фермерами боргів, які накопичилися під час кризи.  Він пропонує механізм повернення боргів, за яким видатки по кредитах, включаючи відсотки, будуть вираховуватися компанією Murray Goulbourn з їх майбутніх фермерських заробітків протягом не менше 3 років.

У той же час, компанія підвищила виплати фермерам з $4.80/кг твердої речовини, яку вона до цього встановила на 2016 рік, до $5.53.

Керівник компанії, Девід Маллінсон, говорить, що зазвичай в кінці сезону 3% постачальників переходять до інших переробників. Цього року їх 7%.

ІНФАГРО за матеріалами theaustralian.com.au

 

 

 

 

Останні новини: