Звенигородський сиркомбінат збільшує статутний фонд на 50 мільйонів гривень

image

Звенигородський сиркомбінат має намір збільшити статутний фонд на 50 млн грн. Гроші підуть на модернізацію виробництва і зменшення податкового навантаження.

Акціонери Звенигородського сироробного комбінату на позачергових зборах вирішили збільшити статутний фонд підприємства шляхом додаткового випуску акцій на 50 млн гривень до 188,9 млн грн.
Зокрема, акціонери вирішили випустити прості іменні акції кількістю 500 млн штук номінальною вартістю 0,1 грн кожна.

Залучені від додаткового розміщення акцій кошти компанія планує направити на придбання і модернізацію основних засобів (13 млн грн), погашення боргу за кредитами (28 млн грн) і на закупівлю сировини (9 млн грн).

Нагадаємо, в 2015 році Звенигородський сироробний комбінат, згідно з міжнародними стандартами фінансової звітності, збільшив чистий прибуток в 2,8 рази, або на 6 млн грн до 9,5 млн грн в порівнянні з 2014 роком, збільшивши також чистий дохід на 31,68%, або на 108,7 млн грн до 451,8 грн.

Звенигородський сироробний комбінат є публічним акціонерним товариством, випускає тверді і плавлені сири, вершкове масло під торговою маркою “Звенигора”. 99,95% акцій комбінату належить компанії Savensia Fromage & Dairy Europe (Франція).

un.ua

 

Останні новини: