Ринок сухого молока 2017

report-Milk-powder-market-rus-2017_web

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Раніше Україна вважалася одним із основних гравців на світовому ринку сухого молока. Але в другій половині нульових років, в умовах істотного скорочення виробництва сировини і та переорієнтації переробників на випуск більш рентабельних молокопродуктів, випуск сухого молока в країні істотно скоротився, а його експорт зменшився в рази.

Торгові, і не тільки, війни з Росією змінили тенденції українського ринку сухого молока. Втративши можливість поставляти в Росію сир, переробники змушені масово переорієнтовуватися на випуск альтернативної продукції. Таким чином, випуск сухого молока в останні роки істотно зріс, а середньорічний експорт у період 2014-2016 років збільшився майже в два з половиною рази в порівнянні з докризовим 2013 роком. Але подальше збільшення випуску сухого молока в Україні в найближчі роки малоймовірно. Для цього просто не вистачає сировини.

У нинішніх, дуже непростих умовах, на ринку сухого молока втримаються тільки найсильніші гравці, які здатні швидко і ефективно реагувати на зміну ринкової кон’юнктури. А для цього необхідно глибоко розуміти особливості ринку, враховуючи як сировинні можливості всередині країни, так і глобальні прогнози розвитку світового ринку сухого молока.

Пропоноване дослідження допоможе Вам прийняти правильні рішення.

Основна тематика, висвітлена у звіті:
• Виробництво
• Споживання
• Внутрішня і зовнішня торгівля
• Цінові тенденції
• Особливості світового ринку
• Особливості ринку країн Митного Союзу
• Висновки та рекомендації

Дана робота містить 85 рисунків (діаграми, графіки), 17 таблиць і детальний аналіз наведеної в них інформації, а також прогнози подальшого розвитку ринку сухого молока.

Завантажити зміст звіту

Об’єм 85 сторінок
Вартість договірна. Для постійних передплатників бюлетеня «Ринок молока» знижка 10%.

Контакти:
E-mail: info@infagro.com.ua
tel: +380 44 258 2502

Останні новини: