«Савушкін продукт» першим в країні почав випускати цукеркову серію глазурованих сирків. «Корівка» і «Трюфель» повторюють культові цукерки на смак, а знайти їх можна на молочних вітринах магазинів і торгових мереж країни.
Новинки відкривають в Білорусі новий клас десертних глазурованих сирків. Їх готує «Савушкін продукт» за власними рецептами з сирного сиру, глазурі і наповнювача зі смаком цукерок. Технологи постаралися максимально наблизити їх до відомим з дитинства «Корівка» і «Трюфель».
Цукеркова серія представлена двома сирками. «Корівка» вироблена з творожного сирку і покрита карамельною глазур’ю, а впізнаваний смак їй додає особливий наповнювач з ароматом вершкової помадки. «Трюфель» в свою чергу – детально підібране поєднання шоколаду, мигдалю і ванілі. Зверху сирок щедро политий шоколадною глазур’ю.
«У Білорусі зростає попит на молочні десерти з яскравими нестандартними смаками. Цукеркові сирки – якраз з числа нових напрямків. Вони напевно зацікавлять любителів культових цукерок “Корівка” і “Трюфель”. Звичний смак в новому виконанні, при цьому сирки менш калорійні, ніж цукерки, і зроблені на основі ніжного творожного сирку, що робить їх оптимальним вибором для легкого десерту і корисного перекусу. Сподіваємося, подібні новинки дозволять вивести сегмент десертних сирків на новий рівень», – відзначають в компанії« Савушкін продукт ».
Цукеркові сирки вагою по 40 грамів упаковані у флоу-паки. Їх дизайн також відсилає до легендарних цукерок. Зберігати сиркові десерти можна в холодильнику до 20 днів. Новинки вже надійшли у великі торгові мережі.