Статті

Чи може інгредієнт молока допомогти боротися з COVID-19?

Новозеландська компанія Quantec повідомила, що проведене нею дослідження показало, що її запатентований інгредієнт, отриманий з новозеландського молока, IDP (протеїни імунного захисту, Immune Defense Proteins) ефективний для захисту клітин від Covid-19.

Подробнее >>

Mintel: полегшення доступності корисної їжі для всіх – тренд споживання 2021 року

Аналітики Mintel відзначають, що головними драйверами, що визначатимуть розвиток на споживчому ринку в 2021 році будуть благополуччя, цінність і ідентичність, які виробники повинні враховувати в роботі зі споживачами, пише The DairyNews.

Подробнее >>

Maxum Foods опублікувала листопадовий огляд світових молочних ринків

Директор із закупівель компанії Дастін Боутон повідомляє, що, за винятком триваючої нестабільності на ринку сиру в США, світові ринки молочної продукції із  зростанням захворювань на COVID-19 і відновленням обмежень на переміщення залишаються стабільними.

Подробнее >>

Державна підтримка агросектору в Європі – суми, аналіз державних програм і бюджету

Agropolit опублікував аналітичний матеріал Сергія Лахно, радника та голови практики міжнародної торгівлі INTEGRITES про організацію державної підтримки агросектору в ЄС.

Подробнее >>

Пандемія Covid призведе до поляризації в споживанні харчових продуктів

Danone вважає, що пандемія корнонавіруса призведе до поляризації в споживанні харчових продуктів, оскільки з одного боку, споживачі переходять на більш здорові продукти, а з іншого – скорочують споживання, щоб зменшити витрати домогосподарств.

Подробнее >>

У ФАО презентували сільськогосподарський прогноз на 2020-2029 роки

У ФАО опублікували черговий прогноз Організації економічного співробітництва та розвитку і Світової продовольчої організації щодо трендів в сільськогосподарському виробництві та на ринках аграрної продукції на наступні десять років – із 2020 по 2029 рік. Про це повідомляє сайт організації. 

Подробнее >>