Статті

Європейські стандарти якості молока від Мінагропроду: на українців чекає підвищення цін

Міністерство аграрної політики та продовольства України здійснило ще одну спробу привести вітчизняні стандарти якості молока до європейських, як це передбачено угодою про асоціацію з ЄС.

Подробнее >>

Клуб Сиру і КОМО: сирний бізнес за новою стратегією

Український ринок сиру за останніх чотири роки зазнав значних змін. З початком санкцій  українські сировари, які роками орієнтувалися на російський ринок та відправляли туди  більш ніж 80% виробленої продукції, були змушені шукати нові можливості збуту.

Подробнее >>

Надлишок молока створює проблеми у молочній промисловості

За останні чотири роки випуск молока в Індії зростав більш ніж на 6% щороку. Цей факт, у поєднанні зі зниженням світових цін на сухе знежирене молоко, є викликом для аграрної галузі країни.

Подробнее >>

Найбільше вегетаріанців та веганів серед молодих американців з ліберальними поглядами

Серед молодих американців з ліберальними поглядами більше таких, що вважають себе веганами або вегетаріанцями, ніж у будь-якій іншій групі. Ці зміни помітні у порівнянні з даними досліджень 2012 року.

Подробнее >>

Кооперативи все ще домінують … але й стикаються з певними викликами

Молочна галузь наслідує інші галузі з точки зору консолідації промисловості через масштабні придбання. Це не означає, що у молочному секторі не відбувається злиття і поглинання – це лише означає, що придбання молочних компаній, як правило, обмежені за своїм розміром та фінансовими наслідками.

Подробнее >>

Мілленіали та великі бренди: хто кого?

Великі бренди, що працюють у харчовій індустрії, страждають від надмірного тиску з боку мілленіалів, які надають перевагу “автентичним” товарам, змушуючи виробників і продавців пристосовуватися до змін, пише Financial Times.

Подробнее >>

Протеїноманія: чи справді наш організм потребує стільки білків

Багато хто з нас свідомо обирає дієту, багату на білки, а крамниці радо пропонують продукти з високим білковим вмістом. Та скільки білків нам насправді потрібно? І чи допомагають вони позбутися зайвої ваги?

Подробнее >>

Як переробники та виробники з’ясовують стосунки

Наталія Гузенко, головний редактор Agravery, опублікувала статтю, де наведено погляди провідних фахівців – як переробників, так і виробників – на проблеми молочної галузі. ІНФАГРО наводить статтю повністю.

Подробнее >>

Які місця у світовому рейтингу всіх fmcg брендів займають молочні бренди

  Kantar Worldpanel випустила свій щорічний звіт “Глобальний рейтинг брендів, які найчастіше вибирають споживачі”. 32-сторінковий звіт охоплює дані про понад 18000 брендів всього світу.

Подробнее >>