Американська Jana Foods приєднається до бізнесу FrieslandCampina Consumer Dairy U.S.A.

Компанія Dutch Royal FrieslandCampina N.V., глобальна молочна компанія, придбала американського імпортера та дистрибутора, компанію Jana Foods.

В компанії FrieslandCampina вважають, що це придбання ще більше посилить позицію у постачанні голландського сиру американським споживачам.

Роель ван Неербос, президент FrieslandCampina Consumer Dairy, сказав: “Це придбання відбувається в рамках нашої стратегії інвестування в розширення бізнесу. Ці інвестиції відповідають нашій стратегії розвитку сирного бізнесу та зміцнення нашої позиції в Америці. Ця угода дозволить нам запропонувати американським споживачам більший портфель інноваційних продуктів”.

Компанія Jana Foods імпортує та продає голландський сир FrieslandCampina в США, а також інші сири з Великобританії, Данії, Австралії, Ірландії та інших країн. Голландські сири налічують 22 найменування, в той час як 27 – сири з 12 інших країн.

Jana Foods має в США три офіси продажу – в Айселіні, Нью-Джерсі; Сан Франциско і Майамі.

Компанія вже протягом багатьох років є стратегічним партнером FrieslandCampina в США і допомагає утримувати міцну позицію сирів FrieslandCampina брендів Kroon, A Dutch Masterpiece та Gayo Azul.

Компанія Jana Foods буде інтегрована у бізнес FrieslandCampina Consumer Dairy U.S.A. Дан Лінч, колишній власник і головний виконавчий директор компанії Jana Foods, буде продовжувати займатися бізнесом як віце-президент з питань імпорту та старший комерційний радник.

Фінансові дані про транзакцію не розголошуються.

ІНФАГРО за матеріалом dairyreporter.com, Jim Cornall

Останні новини: