Право продавати до ЄС молоко, яйця та м’ясо птиці отримали ще 150 підприємств. Саме на стільки виробників поповнився перелік експортерів з жовтня 2017 року.
З жовтня 2017 року 150 українських підприємство отримали право на експорт тваринницької продукції до країн ЄС. Про це повідомляє «АПК-Інформ» з посиланням на дані Держпродспоживслужби.
За словами директора департаменту безпеки харчових продуктів та ветеринарної медицини Бориса Кобаля, за 9 останніх місяців значно розширилася географія експортних поставок продукції вітчизняного виробництва. Зокрема, кількість підприємств-експортерів тваринницької продукції зросла з 690 до 836 на початку липня цього року.
Також у Держпродспоживслужбі повідомили, що нині 289 українських підприємств мають право експорту до ЄС, з них – 109 виробляють харчі, зокрема, м’ясо птиці, молоко, яйця та молочні продукти.