Уряд Канади інвестує у зміцнення молочної галузі

Міністерство сільського господарства оголосило про інвестиції в розмірі понад USD 2,2 млн за програмою Growing Forward 2, AgriMarketing, для допомоги молочним фермерам Канади в обслуговуванні на фермах та розвитку національної системи відстеження у молочному секторі.

“Канадські молочні фермери є основою для зростання економіки, створення робочих місць та введення інновацій по всій країні. Уряд Канади пишається тим, що інвестує в молочний сектор, щоб збільшити споживчу довіру до канадських молочних продуктів, одночасно забезпечивши можливість нашим фермерам продовжувати поставляти безпечні та якісні молочні продукти”.
– Жан-Клод Пуассан, депутат парламенту у Ла Прері

“Молочні фермери пишаються піклуванням про галузь, яке дає можливість виробляти поживне і якісне молоко для канадців, і тому ми так раді сьогоднішньому повідомленню. Уряд продемонстрував свою прихильність роботі з молочними фермерами, щоб забезпечити впевненість споживачів у тому, що в Канаді ми маємо дуже високі стандарти для відстеження процесів у молочному скотарстві і щоб вони могли краще зрозуміти, як виробляються харчові продукти».
– П’єр Лемпрон, президент молочних фермерів Канади

Молочні фермери Канади – це організація, що представляє понад 12 тисяч молочних виробників по всій країні. Організація повністю підтримується галуззю та розробляє національну політику в молочній галузі.

Канадське сільськогосподарське партнерство – це програма п’ятирічних інвестицій уряду федеральних провінцій та територій, що складає 3 мільярди доларів, направлених на посилення розвитку сільського господарства, виробництво сільськогосподарської продукції та забезпечення постійних інновацій.

ІНФАГРО за матеріалом The Bullvine

Останні новини: