Д-р ЯН МААРТЕН ФРЕЙ, керуючий консультант Dairy Management Consult: Чому для української молочної промисловості важливо приєднатися до Молочної Декларації Роттердаму

Молочна Декларація Роттердаму – це спільна декларація, підписана IDF та FAO 19 жовтня 2016 року в Роттердамі. Молочна Декларація Роттердаму визначає вирішальну роль молочної галузі у світі для досягнення цілей сталого розвитку, прийнятих Організацією Об’єднаних Націй.

Декларацію вже підписали 20 національних комітетів IDF країн, які представляють 45% світового виробництва молока. Ці країни підписали Декларацію, оскільки вона надає потужну підтримку молочному сектору (економічні переваги, виробництво поживної їжі, засіб до існування для багатьох людей). Наприклад, було розраховано, що 1 мільярд домогосподарств прямо чи опосередковано отримує свій дохід, працюючи в молочній галузі. Це також дає можливість молочному сектору донести інформацію про те, чому сталий розвиток галузі важливий, і чому він повинен стати ще більш сталим. Це забезпечує більший баланс аргументів, ніж просто гасло переходу від поганого до хорошого. Це дозволяє сектору добиватися постійного вдосконалення в контексті переходу від хорошого до кращого.

Ось чому Декларація допоможе вам відкрити двері до інших ринків, споживачів та прибутків, а також до державних органів та неурядових організацій.

Приєднання до Молочної Декларації Роттердаму могло б також допомогти українському молочному сектору стати більш помітним у міжнародному молочному товаристві!

Останні новини: