ФАС Росії схвалила придбання сироробного підприємства в Росії компанією DMK Deutsches Milhkontor

DMK Fahne xx 2000_re_verk_ CMYK mit Verlauf_lang_

Федеральна антимонопольна служба РФ задовольнила клопотання німецької компанії DMK Deutsches Milhkontor стосовно придбання сироробного заводу і кількох компаній, повідомляє прес-служба відомства.

Німецька компанія DMK Deutsches Milhkontor планує придбати Бобровський сироробний завод у Воронезькій області, а також компанію з переробки молока та виробництва сиру ЧізАрт, організацію Дарт, що спеціалізується на здачі майна в оренду, підприємство з переробки молока ФламанФрахт, ТОВ РічАрт ТД, ТОВ Фелія, ТОВ РічАрт М», ТОВ ФудТрейд, ТОВ Компанія РічАрт, ТОВ РічАрт Груп (оптова торгівля молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями, жирами).

«Тенденція до локалізації європейськими компаніями виробництв на території Росії є позитивною. Для ринку РФ це можливість отримати інвестиції і розвинути конкуренцію. Це додатковий імпульс до розвитку нових технологій. На сьогоднішній момент російський ринок стає все більш привабливим для великих гравців світового бізнесу », – зазначив у коментарях Milknews голова правління Союзмолоко Андрій Даниленко.

DMK Deutsches Milhkontor GmbH є великою переробною компанією в Німеччині і Європі. Щороку організація переробляє 6,8 млн тонн молока на 26 заводах. Сировину для виробничих потужностей поставляють 8,9 тисяч виробництв. У 2014 році оборот компанії склав більше 5,3 млрд євро. На підприємствах компанії працює більше 7 тисяч осіб.

DMK Deutsches Milhkontor GmbH спеціалізується на виробництві сирів, продукції з незбираного молока, морозива і дитячого харчування.

milknews.ru

Останні новини: