Ринок сухого молока 2015

image

 

Донедавна Україна протягом багатьох років вважалася одним з основних гравців на світовому ринку сухого молока і входила в десятку провідних світових експортерів. За останні роки ситуація змінилася: випуск сухого молока в країні стрімко скоротився, а експорт зменшився в рази. На світових ринках Україну вже почали забувати як великого постачальника даного товару. Але вже в минулому році торгові (і не тільки) війни Росії докорінно змінили ситуацію на українському ринку сухого молока. Втративши можливість поставляти до РФ сир, переробники, як і десять років тому, знову змушені масово переорієнтуватися на випуск сухого молока.

Таким чином, вже у 2015 році передбачається рекордне, з 2008 року, збільшення випуску, а його експорт виросте у порівнянні з 2013 роком майже в чотири рази, приблизно до 50 тис. т. Загалом, Україна знову займе гідне місце в рейтингу світових країн-експортерів сухого молока.

Нарощувати продажі після тривалого періоду застою буде складно: необхідно реанімувати і виробництво, і торговельні зв’язки. І найголовніше – потрібно працювати над поліпшенням якості товару. У нинішніх дуже непростих умовах на ринку сухого молока утримаються тільки найсильніші гравці, які здатні швидко і ефективно реагувати на зміну ринкової кон’юнктури. А для цього необхідно розуміти всі складові ринку –від сировинних можливостей всередині країни і до  прогнозів розвитку світового ринку сухого молока.

Пропоноване дослідження допоможе прийняти правильні рішення для успішного бізнесу.

Аналітичний звіт по дослідженню ринку сухого молока висвітлює такі теми:

  • Виробництво
  • Споживання
  • Внутрішня і зовнішня торгівля
  • Цінові тенденції
  • Особливості світового ринку
  • Особливості ринку країн Митного Союзу
  • Висновки та рекомендації

Звіт містить 81 рисунок (діаграми, графіки), 19 таблиць і детальний аналіз наведеної в них інформації, а також прогнози подальшого розвитку ринку сухого молока.

 

Об’єм   83 сторінки
Ціна договірна

Звертатися:

tel: +380 44 258 2502
e-mail: vvd@infagro.com.ua

Останні новини: