Vendor: Cisco Exam Code: 200-125 pdf Exam Name: Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2) Version: DemoDEMO

QUESTION 1 What are two drawbacks of implementing a link-state routing protocol? (Choose two.) A. the sequencing and acknowledgment of 100-105 pdf link-state packets B. the requirement for a hierarchical IP addressing scheme for optimal functionality C. the high volume of link-state advertisements in a converged network D. the high demand on router resources to run the link-state routing algorithm E. the large size of the topology table listing all advertised routes in the converged network Correct Answer: BD

QUESTION 2 Which command is used to display the collection of OSPF link states? A. show ip ospf link-state B. show ip ospf lsa 210-260 pdf database C. show ip ospf neighbors D. show ip ospf database Correct Answer: D

QUESTION 3 What information does a router running a link-state protocol use to build and maintain its topological database? (Choose two.) A. hello packets B. SAP messages sent by other routers C. LSAs from other routers D. beacons received on 300-115 pdf point-to-point links E. routing tables received from other link-state routers F. TTL packets from designated routers Correct Answer: AC

QUESTION 4 What are two enhancements that OSPFv3 supports over OSPFv2? (Choose two.) A. It requires the use of ARP. B. It can support multiple IPv6 subnets on a single link. C. It supports up to 2 instances of OSPFv3 over a common link. D. It routes over links rather 200-105 pdf than over networks. Correct Answer: BD

QUESTION 5 Refer to the exhibit.Which three EIGRP routes will be present in the router R4's routing table? (Choose three.) A. 172.16.1.0/24 B. 10.1.10.0/30 C. 10.0.0.0/8 D. 10.1.11.0/30 E. 172.16.0.0/16 F. 192.168.1.0/24 Correct Answer: CEF

QUESTION 6 The following configuration is applied to a Layer 2 Switch: interface fastethernet 0/4 switchport mode 300-101 pdf access switchport port-security switchport port-security mac-address 0000.1111.1111 switchport port-security maximum 2 swithcport port-security What is the result of the above configuration being applied to the switch? A. A host with a mac address of 0000.1111.1111 and up to two other hosts can connect to FastEthernet 0/4 simultaneously B. A host with a mac address of 0000.1111.1111 and one other host can connect to Fast Ethernet 0/4 simultaneously C. Violating addresses are dropped and no record of the violation is kept D. The switch can send an SNMP message to 200-310 dumps the network management station E. The port is effectively shutdown

Correct Answer: BDQUESTION 7 In GLBP, which router will respond to client ARP requests? A. The active virtual gateway will reply with one of four possible virtual MAC addresses. B. All GLBP member routers will reply in round-robin fashion. C. The active virtual gateway will reply with its own hardware MAC address. D. The GLBP member routers will reply with one 200-355 dumps of four possible burned in hardware addresses. Correct Answer: A

QUESTION 8 What are three values that must be the same within a sequence of packets for Netflow to consider them a network flow? (Choose three.) A. source IP address B. source MAC address C. egress interface D. ingress interface E. destination IP address F. IP next-hop Correct Answer: ADE

QUESTION 9 Refer to the exhibit. The following commands are executed on interface fa0/1 of 2950Switch. 2950Switch(config-if)# switchport port-security 2950Switch(config-if)# switchport port-security 640-911 dumps mac-address sticky 2950Switch(config-if)# switchport port- security maximum 1 The Ethernet frame that is shown arrives on interface fa0/1. What two functions will occur when this frame is received by 2950Switch? (Choose two.) A. The MAC address table will now have an additional entry of fa0/1 FFFF.FFFF.FFFF. B. Only host A will be allowed to transmit frames on fa0/1. C. This frame will be discarded when it is received by 2950Switch. D. All frames arriving on 2950Switch with a destination of 0000.00aa.aaaa will be forwarded out fa0/1.E. Hosts B and C may forward frames out fa0/1 but frames arriving from other switches will not be forwarded out fa0/1. F. Only frames from source 0000.00bb.bbbb, the 300-320 dumps first learned MAC address of 2950Switch, will be forwarded out fa0/1. Correct Answer: BD

QUESTION 10 What are three reasons to collect Netflow data on a company network? (Choose three.) A. To identify applications causing congestion B. To authorize user network access C. To report and alert link up / down instances D. To diagnose slow network performance, bandwidth hogs, and bandwidth utilization E. To detect suboptimal routing in the network F. To confirm the appropriate amount of bandwidth that 300-135 dumps has been allocated to each Class of Service Correct Answer: ADF

QUESTION 11 If required, what password should be configured on the DeepSouth router in the branch office to allow a connection to be established with the MidEast router? A. No password is required. B. Enable C. Secret D. Telnet E. Console Correct Answer: B

QUESTION 12 Scenario Refer to the topology. Your company has connected 400-251 dumps the routers R1. R2. and R3 with serial links. R2 and R3 are connected to the switches SW1 and SW2, respectively. SW1 and SW2 are also connected to the routers R4 and R5.The EIGRP routing protocol is configured. You are required to troubleshoot and resolve the EIGRP issues between the various routers. Use the appropriate show commands to troubleshoot the issues. Which path does traffic take from R1 to R5? A. The traffic goes through R2. B. The traffic goes through R3. C. The traffic is equally load-balanced over R2 and R3. D. The traffic is unequally 210-065 dumps load-balanced over R2 and R3. Correct Answer: A

QUESTION 13 What are two characteristics of Frame Relay point-to-point subinterfaces? (Choose two.) A. They create split-horizon issues. B. They require a unique subnet within a routing domain. C. They emulate leased lines. D. They are ideal for full-mesh topologies. E. They require the use of NBMA options when using OSPF.Correct Answer: BC

QUESTION 14 Which command is used to enable CHAP dumps authentication, with PAP as the fallback method, on a serial interface? A. Router(config-if)# ppp authentication chap fallback ppp B. Router(config-if)# ppp authentication chap pap C. Router(config-if)# authentication ppp chap fallback ppp D. Router(config-if)# authentication ppp chap pap Correct Answer: B

QUESTION 16 The command frame-relay map ip 10.121.16.8 102 broadcast 300-070 dumps was entered on the router. Which of the following statements is true concerning this command? A. This command should be executed from the global configuration mode. B. The IP address 10.121.16.8 is the local router port used to forward data. C. 102 is the remote DLCI that will receive the information. D. This command is required for all Frame Relay configurations. E. The broadcast option allows packets, such as RIP updates, to be forwarded across the PVC. Correct Answer: E


Молочный бизнес – 2009

Вторая всеукраинская конференция с международным участием
17 февраля 2009г.
в рамках международной специализированной выставки
“Свiт морозива та холоду” & “Молочна i м”ясна iндустрiя XXI столiття”
Украина, Киев, Международный Выставочный Центр (Броварской проспект, 15, Павильон 1, Конгресс-холл)

Организаторы:
“Инфагро”
Союз молочных предприятий Украины
Ассоциация украинских производителей
“Мороженое и замороженные продукты”

Мировой экономический кризис не обошел стороной и украинскую молочную отрасль. В Украине, как и во многих других странах, падает производство молокопродуктов, снижается их потребление, усложняется процесс внешнеторговых операций. В этих условиях нужно срочно предпринимать кардинальные решения по реформированию отрасли в целом и отдельно каждого предприятия. Для избежания дальнейшего усложнения ситуации и выхода из кризиса необходимо оперативно оценить текущее состояние отрасли и выстроить план действий как минимум на предстоящий сезон 2009/2010гг. Поиск путей выхода из кризиса молочной отрасли – одна из основных целей запланированной конференции “Молочный бизнес – 2009”. 

Участники мероприятия получат максимум информации
по самым актуальным вопросам:
Украинская молочная индустрия

После длительного периода стабильного увеличения производства молочных продуктов и их потребления, в 2008г впервые отмечается снижение этих показателей. Пути выхода из сложившейся критической ситуации помогут определить как ведущие менеджеры молочного бизнеса, так и представители государственных структур.

Глобальные изменения в мировой молочной индустрии 

Ожидаемого обострения мирового дефицита продуктов питания, и в том числе молокопродуктов, не произошло. Стремительный рост цен на молочные продукты в 2007г сменился во второй половине 2008г таким же быстрым их снижением. Это свидетельствует о заметном изменении балансов на мировых рынках молочных продуктов. Западные эксперты постараются предоставить максимум информации, для того чтобы украинские экспортеры смогли определить правильную политику ведения внешней торговли молокопродуктами в 2009г.

Внешнеторговая политика Украины

Украина уже год состоит в членстве ВТО и в ближайшее время, возможно, будет подписан договор о свободной торговле с ЕС. Преимущества и недостатки такой интеграции и оптимальная стратегия развития молочного бизнеса в сложившейся ситуации.
Будет ли Украина оставаться в числе ведущих мировых экспортеров данных товаров?
Под влиянием политических и экономических факторов Россия продолжает ограничивать поступление украинских молочных продуктов на свою территорию. Можно ли рассчитывать на улучшение торговых отношений с этой страной в перспективе, или Россия будет дальше препятствовать импорту украинской молочной продукции?

Рыночная конъюнктура

В последнее время многие производители оказались в крайне сложном положении. Во второй половине 2008г очень быстро снизился внешний спрос на украинские сухие молокопродукты. А с конца осени отмечается значительный спад и внутреннего спроса на большинство видов молочных продуктов. Такая ситуация сначала вынудила производителей существенно снизить выпуск продукции в стране, а после и цены на нее. На что могут рассчитывать операторы рынка в 2009г?

Наука и технологии

Невзирая на не совсем благоприятную ситуацию в отрасли, украинские операторы ни в коем случае не должны отказываться от дальнейшего совершенствования производственных технологий. Ведь в условиях кризиса выживают всегда только сильнейшие.

Сырьевая база

В Украине стремительно падает производство молока. Одни участники рынка полагают, что этот процесс будет остановлен и удои молока вырастут, другие считают, что в стране предложение молочного сырья будет дальше падать. Кто прав? Свое мнение по этому поводу выскажут представители правительства, молочного бизнеса и сами сельхозпроизводители.

Качество продукции – залог успеха молочного бизнеса

Украина стала членом ВТО и претендует на активную торговлю со странами ЕС, но качество украинской продукции не позволяет прогнозировать хорошие перспективы для развития таких отношений. В Украине скоро будет принят техрегламент для молочной промышленности, который должен определить новые качественные параметры для производимой продукции. Специалисты расскажут о грядущих изменениях в отрасли после принятия этого документа.

СВОЕВРЕМЕННАЯ ИНФОРМАЦИЯ СДЕЛАЕТ ВАШ
МОЛОЧНЫЙ БИЗНЕС
БОЛЕЕ УСПЕШНЫМ
УСЛОВИЯ УЧАСТИЯ
Регистрационный взнос:
На одного участника – 2000 грн. (300 USD)

Предоставляется скидка в размере 10% для представителей:
– Компаний-постоянных подписчиков бюллетеня “РЫНОК МОЛОКА”
– Компаний-членов Союза молочных предприятий Украины
– Компаний-экспонентов выставки “Свiт морозива та холоду” & “Молочна i м”ясна ндустрiя XXI столiття”

Форма оплаты – 100% предоплата

Регистрационный взнос включает:

– Участие в конференции одного представителя компании
– Пакет информационных материалов
– Размещение информации о компании в материалах конференции
– Кофе-брейки
– Торжественный прием

Срок подачи заявок:

Заявки на участие в конференции принимаются до 16 февраля 2009г

Оргкомитет: Тел./факс: +38 044-258-25-02 E-mail: info@infagro.com.ua

Последние новости:

Vendor: Microsoft Exam Code: 070-410 dumps Exam Name: Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012 Version: DemoDEMO

QUESTION 1 You are developing a SQL Server Integration Services (SSIS) package to implement an incremental data load strategy. The package reads data from a source system. Depending on the value in a source column, the package redirects rows to one of five 70-696 dumps different data flow paths. You need to add a data flow transformation to support the package redirection. Which data flow transformation should you use? A. Conditional Split B. pjvot C. Multicast D. Lookup Correct Answer: A

QUESTION 2 You are developing a SQL Server 070-463 dumps Integration Services (SSIS) project that contains a project Connection Manager and multiple packages. All packages in the project must connect to the same database. The server name for the database must be set by using a parameter named ParamConnection when any package in the project is executed. You need to develop this project with the least amount of development effort. What should you do? (Each answer presents a part of the solution. Choose all that apply.) A. Create a package parameter named ConnectionName in each package. B. Edit each package Connection Manager. Set the ConnectionName property to @ [$Project::ParamConnection]. C. Edit the project Connection Manager 70-410 dumps in Solution Explorer. Set the ConnectionName property to @ [$Project::ParamConnection]. D. Set the Sensitive property of the parameter to True. E. Create a project parameter named ConnectionName. F. Set the Required property of the parameter to True. Correct Answer: BEF

QUESTION 3 You develop a SQL Server Integration Services (SSIS) package in a project by using the Project Deployment Model. It is regularly executed within a multi-step SQL Server Agent job. You make changes to the package that should improve performance. You need to establish if there is a trend in the durations of the next 10 successful executions of the package. You need to use the least amount of administrative effort to achieve this goal. What should you do? A. After 10 executions, view the job history for the SQL Server Agent job. B. After 10 executions, in SQL Server Management Studio, view the Execution Performance subsection of the All Executions report for the project. C. Enable logging to the Application Event Log in the package control flow for the Onlnformation event. After 10 executions, view the Application Event Log. D. Enable logging to an XML file in the package control flow for the OnPostExecute event. After 10executions, view the XML file. Correct Answer: B

QUESTION 4 A SQL Server Integration Services (SSIS) 2012 package currently downloads sales data from a Windows Azure SQL Database database. To improve sales data accuracy, exchange rates must be downloaded daily from a public HTTP website instead of from a weekly flat file. The public website hosts a comma- separated values (CSV) file that contains one row per currency. You need to download the CSV file to the environment. What should you use to retrieve the document from the website? A. a Script component B. a Web Service 70-331 dumps task C. a Web Service source D. a Script task Correct Answer: D

QUESTION 5 You are preparing to install SQL Server 2012 Master Data Services (MDS). You need to ensure that the database requirements are met. What should you install? A. Microsoft SharePoint Server 2010 Standard Edition SP1 B. Microsoft SharePoint Server 2010 Enterprise 070-489 dumps Edition SP1 C. SQL Server 2012 Data Center (64-bit) x64 on the database server D. SQL Server 2012 Enterprise (64-bit) x64 on the database server Correct Answer: D

QUESTION 6 You are designing an Extract, Transform and Load (ETL) solution that loads data into dimension tables. The ETL process involves many transformation steps. You need to ensure that the design can provide: Auditing information for compliance and business user acceptance Tracking and unique identification of records for troubleshooting and error correction What should you do? A. Develop a Master 70-414 dumps Data Services (MDS) solution. B. Develop a Data Quality Services (DQS) solution. C. Create a version control repository for the ETL solution. D. Develop a custom data lineage solution. Correct Answer: D

QUESTION 7 You are designing a SQL Server Integration Services (SSIS) project that uses the Project Deployment Model. The project will contain 10 packages. All the packages must connect to the same data source anddestination. You need to define and reuse the connection 70-486 dumps managers in all the packages by using the least development effort. What should you do? A. Implement parent package variables. B. Copy and paste connection managers from one package to the others. C. Implement project connection managers. D. Implement package connection managers. Correct Answer: C

QUESTION 8 You have a secured database that contains all of the customer data for your company. You plan to use a project deployment model. You need to create a SQL Server 1ntegration Services (SS1S) package that connects to the database by using a dedicated username and password. 70-487 dumps The solution must ensure that the password used for the connection string is encrypted. Which two actions should you perform? (Select Two) A. Select the Sensitive check box for the catalog environment. B. Set the sensitive property of the package parameter to True. C. Modify the set_execution parameter_value stored procedure. D. Set the package protection level to EncrypSensitiveWithPassword. Correct Answer: CD

QUESTION 9 You are developing a SQL Server 1ntegration Services (SS1S) package. The package sources data from an HTML web page that lists product stock levels. You need to implement a data flow task that reads the product stock levels from the HTML web page. Which data flow sources should 70-480 dumps you use? Select Two A. Raw File source B. XML source C. Custom source component D. Flat File source E. script component Correct Answer: CE

QUESTION 10 You develop a SQL Server Integration Services (SSIS) package in a project by using the Project Deployment Model. It is regularly executed within a multi-step SQL Server Agent job. You make changes to the package that should improve performance. You need to establish if there is a trend in the durations of the next 10 successful executions of the package. You need to use the least 70-412 dumps amount of administrative effort to achieve this goal. What should you do? A. Enable logging to an XML file in the package control flow for the Onlnformation event. After 10 executions, view the XML file. B. After 10 executions, view the job history for the SQL Server Agent job. C. After 10 executions, in SQL Server Management Studio, view the Execution Performance subsection of the All Executions report for the package.D. Enable logging to an XML file in the package control flow for the OnPostExecute event. After 10 executions, view the XML file. Correct Answer: C

QUESTION 11 You are editing a SQL Server Integration Services (SSIS) package that contains a task with a sensitive property. You need to create a project parameter and configure it so that its value is encrypted when it is deployed to the SSIS catalog. Which three steps should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) Select and Place: Correct Answer: QUESTION 12 You are building a SQL Server Integration Services (SSIS) package to load data from all files that are automatically copied to a directory each night through an external FTP process. You need to load data from all copied files to a destination table in SQL Server. Which three steps should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange 70-532 dumps them in the correct order.) Select and Place:Correct Answer:

QUESTION 13 You are creating a sales data warehouse. When a product exists in the product dimension, you update the product name. When a product does not exist, you insert a new record. In the current implementation, the DimProduct table must be scanned twice, once for the insert and again for the update. As a result, inserts and updates to the DimProduct table take longer than expected. You need to create a solution that uses a single 070-413 dumps command to perform an update and an insert. How should you use a MERGE T-SQL statement to accomplish this goal? (To answer, drag the appropriate answer choice from the list of options to the correct location or locations in the answer area. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.)Select and Place:Correct Answer:

control flow is shown in the answer area.