Статті

Чи сягнуть європейські фермерські протести США?

Стів Кабедж, консультант з точного землеробства, фермер, опублікував на порталі agweb.com свої міркування щодо того, чи прийдуть фермерські протести, подібні європейським, до США. Публікуємо переклад цього матеріалу.

Подробнее >>

Імпорт молочних продуктів Китаєм у 2023 році скоротився. Які прогнози на 2024 рік?

Беккі Сміт, аналітик AHDB, повідомляє, що у 2023 році імпорт молочної продукції Китаю продовжував падати, чому сприяло збільшення внутрішнього виробництва та слабкий споживчий попит.

Подробнее >>

Нова Зеландія, США та Великобританія хочуть розширення доступу до канадського ринку

Американські молочні організації та урядовці нещодавно висловили розчарування рішенням Канади по квотах на торгівлю молочними продуктами.

Подробнее >>

Глобальний молочний прогноз: виробництво та торгівля у 2024 році

У звіті Міністерства сільського господарства США «Аналіз світового ринку молочних продуктів» прогнозується виробництво молока та перспективи торгівлі молочними продуктами у 2024 році по основних регіонах виробництва та експорту.

Подробнее >>

У 2023 році польський експорт агропродовольчої продукції зріс

У 2023 році у Польщі зросли доходи від експорту агропродовольчої продукції. Загальна вартість експорту агропродовольчої продукції у 2023 році досягла рекордних 51,8 млрд євро (236 млрд злотих), що на 8,1% вище, ніж у 2022 році.

Подробнее >>

European Milk Board опублікував свою позицію стосовно відповіді на протести фермерів

“Політичною відповіддю на протести фермерів повинні стати ринкові реформи для підвищення доходів ” – таку позицію оголосила Європейська молочна рада (European Milk Board).

Подробнее >>

Румунія вперше очолила рейтинг найбільших імпортерів української агропродукції

2023 року частка агропродовольчої продукції в загальному експорті України збільшилася до 62 % у порівнянні з 53 % 2022 року, традиційно зберігши лідерство у його товарній структурі і ставши максимальною за часи незалежності нашої держави.

Подробнее >>

Кенія – країна з внутрішнім попитом на молочну продукцію вдвічі більшим за пропозицію

Молочний сектор Кенії оцінюється в 14% сільськогосподарського ВВП країни. Молоко виробляють переважно дрібні власники корів, на цей сектор припадає 56% загального виробництва.

Подробнее >>